Moderne teknologi giver os mange ting.

Google begynder at slette gamle konti i denne uge


Hvis du vil beholde dine gamle Google-konti, bør du handle nu. Fra denne uge og specifikt fra den 1. december begynder Google at slette inaktive konti og alt deres indhold, inklusive Gmail-beskeder, billeder, kalenderaftaler, kontaktposter, YouTube-videoer og Drev-dokumenter.

Din inaktive Google-konto kan være en Gmail-boks, du konfigurerer til et nyhedsbrev, du tilmelder dig, eller et onlineforum, du læser, eller et shoppingwebsted, du køber fra - et sted, hvor du ikke ønsker at bruge din primære e-mailadresse til at forblive anonym eller undgå spamen.

Hvorfor Google sletter inaktive konti

Hvis en konto ikke har været brugt i et stykke tid, er der større sandsynlighed for, at den bliver kompromitteret: "Dette skyldes, at glemte eller ubekræftede konti ofte er baseret på gamle eller genbrugte adgangskoder, der kan være blevet kompromitteret," ifølge Google.

For at reducere denne risiko, sagde Google, fra og med december, hvis en konto ikke er blevet brugt eller logget på i mindst to år, kan den miste sit indhold. Det betyder, at hvis du ikke har logget ind på en konto siden 2021, kan Google slippe af med den.

Hvis du er bekymret for, om nogen skal have fat i din gamle, slettede konto, sagde Google, at hvis den sletter en inaktiv konto, kan Gmail-adressen for den slettede konto ikke bruges igen, når du opretter en ny Google-konto.

Sådan beholder du dine Google-konti

Det er ikke svært at beholde dine gamle Google-konti. Du skal logge ind mindst én gang hvert andet år, så hvis du ikke kan huske, om du har gjort det, er det nu.

Læs eller send e-mails, brug Google Drev, se YouTube-videoer, download en app på , anvendelse af s Google eller bruge Google til at oprette forbindelse til en tredjepartsapplikation eller -tjeneste. alle tæller som aktivitet, der vil holde kontoen aktiv. Og hvis du har sat en via din Google-konto, Google One, et nyhedsindlæg eller en app betragtes også som aktivitet.

Den sidste advarsel

Google sender påmindelser til både den primære og gendannelses-e-mailadresse mindst otte måneder, før du foretager nogen , der giver dig besked om den mulige sletning.

Hvad hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode til din Google-konto?
Hvis du ved, at du har en gammel Google-konto, men ikke kan huske dens detaljer, kan du muligvis gendanne den, afhængigt af hvad du ikke kan huske.

Hvis du for eksempel har glemt din adgangskode, skal du besvare spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto.

Hvis du har glemt din e-mailadresse, kan du muligvis gendanne den med et telefonnummer eller e-mailadressen til gendannelse for den konto, du har angivet.



VIA: Naftemporiki.gr

Følg TechWar.gr på Google News

svar