Moderne teknologi giver os mange ting.

iOS 17 NameDrop er ikke den trussel, politiet hævder - her er hvorfor


Fungere af iOS 17 har været genstand for en mild panik efter udtalelser fra nogle nyhedsmedier og retshåndhævende organisationer fejlagtigt antydet, at det kunne bruges til at stjæle personlige data uden ejerens vidende.

Το NameDrop είναι μια δυνατότητα που προστέθηκε στις ενημερώσεις iOS 17 και WatchOS 10.1 της , som giver brugerne mulighed for at dele kontaktoplysninger og mere ved at have enhederne ved siden af ​​hinanden. Men dette er blevet forkert beskrevet af mange kilder som kun at kræve nærhed til enheden for at dele data.

Hvis du tager disse konti for pålydende, ser NameDrop alarmerende sårbart ud, især for børn eller brugere, der ikke ved, at funktionen var på telefonen. Dette er dog ikke helt tilfældet og er mindre bekymrende end disse indlæg antyder.

(Billede: Fremtid)

Det vigtigste at bemærke er, at selvom det er rigtigt, at NameDrop er aktiveret som standard, skal flere betingelser være opfyldt for at det kan fungere.

For det første vil funktionen kun køre på telefoner og ure med den korrekte opdatering. Forudsat at begge enheder har NameDrop tilgængeligt, kan information kun overføres efter bekræftelse fra begge parter. Hvis der ikke er nogen bekræftelse, vil overførslen ikke finde sted.

Φαίνεται ότι η Apple προέβλεψε την πιθανή απειλή και έλαβε μέτρα για να την αποφύγει πριν από την εισ του NameDrop. Επομένως, η πιθανότητα κοινής χρήσης δεδομένων να γίνει τυχαία ή χωρίς τη γνώση ενός χρήστη είναι ελάχιστη, αν δεν υπάρχει.

Hvis NameDrop-funktionen stadig gør dig utilpas, er det nemt at slå den fra. Bare følg nedenstående trin.

Sådan deaktiveres NameDrop i iOS 17

1. Gå til Indstillinger

(Billede: © Tom's Guide)

Det første skridt er at indtaste indstillinger menuen ved at vælge tandhjulsikonet. Når du er der, skal du vælge det Generel overskrift.

2. Vælg AirDrop

(Billede: © Tom's Guide)

Når du kommer ind i menuen Generelt, skal du vælge den AirDrop menu.

3. Slå Bringing fra sammen

(Billede: © Tom's Guide)

NameDrop er dækket af At bringe enheder sammen lave om. Hvis du deaktiverer det, vil funktionen ikke længere virke. Dette gælder for deling af kontaktoplysninger, billeder og andre filer.

Mere fra Tom's Guide



VIA: TomsGuide.com

Følg TechWar.gr på Google News

svar