Moderne teknologi giver os mange ting.

Politiet, nyhedsmedier spreder falske oplysninger, siger, at iOS 17s NameDrop-oplysninger deles automatisk


iOS 17 blev udgivet med en håndfuld fejl, som virksomheden arbejder på at rettes kommende opdateringer. På trods af at huse forskellige problemer, betragtes iOS 17 som en større opgradering i forhold til , i betragtning af dens muligheder. En af de bemærkelsesværdige tilføjelser i iOS 17 er den nye NameDrop-funktion, en udvidelse af AirDrop. Virker på iPhone og Apple , så brugerne hurtigt kan dele og kontaktoplysninger. Nogle nyhedsorganisationer og politiafdelinger spreder falsk information om, hvordan NameDrops kontaktoplysninger fungerer.

Politiet deler falske oplysninger om NameDrop-funktionen i iOS 17

Apple udgav NameDrop-funktionen med iOS 17.1 og 10.1, hvilket giver iPhone- og Apple Watch-brugere mulighed for hurtigt at dele deres kontaktoplysninger med venner og familie. Processen er ret enkel og, vigtigst af alt, sikker. Funktionen tager hensyn til brugerens samtykke, før de deler deres kontaktoplysninger og aktiveres ikke automatisk. Ifølge Washington Postpolitiafdelinger og nyhedsmedier deler advarsler mod NameDrop.

Politiafdelinger fra Oklahoma, Ohio, Pennsylvania og andre stater siger, at den nye kontaktfunktion i iOS 17 kan dele kontaktoplysninger blot ved at bringe de to enheder sammen. Selvom funktionen er misforstået, er deling af oplysninger ikke så simpelt, som det ser ud til. Det City of Chester Police Department siger:

VIGTIG FORTROLIGHEDOPDATERING: Hvis du har en iPhone og har lavet den seneste iOS 17-opdatering, har de sat en ny funktion kaldet NameDrop til ON som standard. Denne funktion giver dig mulighed for at dele dine kontaktoplysninger blot ved at samle dine telefoner. For at slå det fra skal du gå til Indstillinger, Generelt, AirDrop, Enhedspooling. Skift til OFF.

Ja, NameDrop-funktionen i iOS 17.1 og watchOS 10.1 er aktiveret som standard, men processen er ikke enkel og tager flere sikkerhedstrin i betragtning. For eksempel skal de to enheder være tæt på hinanden for at udløse NameDrop-prompten. Derudover skal begge parter låse deres enheder op for at tillade, at oplysninger kan overføres via NameDrop. Derudover er begge parter forpligtet til at acceptere overførslen af ​​kontaktoplysninger. Hvis en af ​​brugerne nægter, deles oplysningerne ikke, og hele processen lukkes. Funktionen er designet på en måde, der tager hensyn til begge parter.

Forskellige politiafdelinger delte advarslerne på sociale medieplatforme. Bortset fra det har lokale nyheder delt oplysningerne uden bekræftelse. For eksempel, KDKA-tv delte interviews med oplysninger, der tyder på, at iOS 17.1's NameDrop er en automatisk funktion.

"Dette er lidt bekymrende, jeg synes, det burde være en valgfri funktion i stedet for at ske automatisk."

Apple har endnu ikke kommenteret sagen, men vi formoder, at virksomheden vil deaktivere funktionen som standard. For at præcisere, er NameDrop sikker, da den indhenter samtykke fra begge brugere, før de deler kontaktoplysninger. Vi holder dig opdateret om det seneste, så sørg for at blive ved.



VIA: wccftech.com

Følg TechWar.gr på Google News
Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.